A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA

Honlapunk a Milotai Tiszavirág Horgászegyesület életéről, kapitális fogásokról szól 100 oldalon keresztül, melyet az aktuális eseményekkel, fogásokkal folyamatosan bővítünk

2013.ÁPRILISI FOGÁSOK

 

2013.04.12..jpgKis késéssel csak most tesszük közzé ezt az áprilisi igazi harcos nyurga tükröst. A magas vízállás miatt  harcszerű körülmények között kellett kifogni is -  a kép magáért beszél. Rövidesen újabb szép fogásokkal folytatjuk és tertmészetesen várjuk horgásztársainktól a további fogásokról szóló képeket.

 

 2013.04.20..jpg

Fekete István tiszabecsi horgász úszós készséggel, csontival viccelte meg ezt a kölyökharcsát, mely sokak szerint évek alatt nagyranőve, naponta akár saját testsúlyuknak megfelelő táplálálékbevitelre is képesek, nem kis kárt okozva többek között a ponty állományban is. Igaz, ezzel a nézettel nem mindenki ért egyet, de nálunk mindenkinek számít a véleménye.

2013.04.22..jpg

Ezt a "2-es" amurt is Fekete István a vízfelszín közelében úszós készséggel.Az agyafúrt jószágokat még ilyen korukban is nehéz átverni, bár nincs még összesítsünk a kifogásukról, de a 2013-ban telepített közel 7 mázsábból max. 1 mázsa "jöhetett ki", és a kkor nem beszéltünk még a tóban lakozó nagyöregekről, akik csak hatalmas fordulásaikkal, és zsinór harapásaikkal adtak magukról életjelt. A csapatokban többszáz, legalább 10 kg. feletti napozó amurokról és pontyokról már ne is beszéljünk!

Továbbra is várjuk az áprilisi (és bármelyik havi)  fogásokról készült képeket.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 46
Tegnapi: 31
Heti: 77
Havi: 1 220
Össz.: 203 287

Látogatottság növelés
Oldal: 2013.áprilisi fogások
A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA - © 2008 - 2018 - mlotahorg.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: sullos horgasztortenetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »