A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA

Honlapunk a Milotai Tiszavirág Horgászegyesület életéről, kapitális fogásokról szól 100 oldalon keresztül, melyet az aktuális eseményekkel, fogásokkal folyamatosan bővítünk

VERSENYEINK III.

68.jpg

Varga Guszti bácsi barátom a fiatalabbakat túlszárnyaló aktivitással minden verseny előkészítésben - így a halpucolásban is - részt vesz, de haltelepítés és környezetvédelmi nap, vagy közgyűlés  sincs soha nélküle.Legutóbbi versenyünkön a főzőcsapatnak is besegített. Ezen kívül tagja a fegyelmi bizottságnak is, egyébként pedig a süllőzés nagy mestere. A Szegeden és Budapesten lakó fiai László és Csaba szintén tagjai egyesületünknek, és rendszeresen űzik nálunk a halakat!

67.jpg 

Török Pali bácsi (bal szélen) szintén sok fiatalt lepipál aktivitásával. Nemcsak nagy ragadozó(s), no meg amuros és pontyos, hanem Guszti bácsihoz hasonlóan mindenből kiveszi a részét: nélküle nem volt még halászléfőzés! Az üst, az asztalok és egyéb kellékek sem a kölcsönzőből vannak, hanem sajátjukat hozzák a főzőcsapat tagjai, mindezt ezúton is megköszönöm. Pali bácsi (aki a fegyelmi bizottság másik tagja) mellett feleségem, Marika segédkezik.

66.jpg

Versenyeinken kb. ilyen hangulat szokott kialakulni. Endre bácsi mellett Bartha János akkori felügyelő bizottsági elnök fiával Jancsikával, a biztos horgászutánpótlással. Jancsi ugyanis mindig megnyerte azokat a versenyeket, amelyeken indult, rövidesen bemutatjuk a Tiszán fogott 42 kg-os harcsáját is! Mellette Török Pali bácsi, és Török Géza bácsi, egykori halőrünk, akit állandó tiszteletbeli halőrnek választottunk. Háttérben Rozsályi János, a fegyelmi bizottság elnöke, szinte kizárólag ragadozóra horgászik, mint két iker fia is: Jancsi és Ricsi, akik közül hol egyikük, hol másikuk nyeri a versenyeket. Volt is mit megbeszélniük a háttérben Fülöp Ernő bácsival, aki alapító tagként sok éven át volt az egyesület vezetőségi tagja is. Egyébként az itt felsorolt horgásztárasim, barátaim valamennyien egyesületünk alapítótagjai voltak 1989-ben.

69.jpg

Mergel Tibor Németországban élő egyesületi tagunk adományozta egyesületünknek 2000-ben a kezében tartott vándorserleget, amelyet a 2005-ös versenyen ő nyert el. A kupa mellé járó díjat nagylelkű gesztussal a gyermek horgászok részére ajánlotta fel. Tibi a felnőtt I. helyezettnek járó vándorserleg mellé az ifjúsági horgászverseny mindenkori I. helyezettjei számára vándorkupát adományozott, melyeket háromszori folyamatos első helyezés esetén végleg megtarthat a bajnok! Tibi barátunk mellett ifj. Tamás Géza akkori elnök, egyesületünk örökös tiszteletbeli elnöke áll.

70.jpg

Itt pedig Varga József barátom, aki nemcsak alapító tag, hanem az 1972-ben alakult jogelőd Felső Tiszaháti Horgászegyesület tagja is volt (bővebben erről a Google-ban:milotai tiszavirág versenye 2009.), 15 évig egyesületünk vezetőségi tagja volt. Minden jelentősebb döntésnél most is megkérdezem véleményét. Számtalan közös tiszai horgászélményünk volt együtt (ezekről is rövidesen készítek leírást, természetesen fényképekkel), de sok olyan éjszaka telt el a Süllős Tavon is, hogy a késő délután megkezdett horgászat közben fel sem tűnt, hogy már másnap reggel van.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 31
Heti: 67
Havi: 1 210
Össz.: 203 277

Látogatottság növelés
Oldal: Versenyeink III.
A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA - © 2008 - 2018 - mlotahorg.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: sullos horgasztortenetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »