A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA

Honlapunk a Milotai Tiszavirág Horgászegyesület életéről, kapitális fogásokról szól 100 oldalon keresztül, melyet az aktuális eseményekkel, fogásokkal folyamatosan bővítünk

NYÚRGA ÉS TŐPONTYOK

18.jpg

2001-ben már ilyen halaink voltak. Ennek vajon mekkorák lehetnek a testvérei?

22.jpg

Ez a jobb kezemben lévő 10-en túli nyúrga biztosan nem a fenti hallal egyívású, az viszont biztos, hogy ekkor már (2009-ben) tucatszámra lehetett fogni ilyen halakat - persze azt nem mondom, hogy így is történt, mert annak külön tudománya van  amit - lehet, hogy szerencsére - kevesen ismernek. A kis ezüstfenyőcske is jócskán megnőtt az előző képhez képest, már az általam ültetett fenyők is lehagyták. Nemhiába tartja a mondás: ültess egy fát és nem éltél hiába! Ugyanaezt tesszük halainkkal: folyamatosan pótoljuk, óvjuk őket, ezáltal gyarapodnak súlyban és darabszámban, egyre értékesebbé téve vizünket.Lent egy 2007-es aranyhasú 14,4 kg-os tőponty látható. 

37.jpg23.jpg

Ez a 2008-as 16 kg-os nyúrga már elég szemrevaló, de még mindig az jut eszembe, hogy vajon mekkorák lehetnek az első képen szereplő nyúrga testvérei? Van olyan horgásztársunk, akitől már nagyon sok hatalmas hal elment fárasztás közben, volt amelyik 200 m zsinórt lehúzott egyszuszra. Ő biztosra veszi, hogy 40 kg-os ponty is van vizünkeben. Én hiszek neki!

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 47
Tegnapi: 55
Heti: 126
Havi: 738
Össz.: 204 695

Látogatottság növelés
Oldal: Kapitális pontyok;nyúrga és tőpontyok
A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA - © 2008 - 2019 - mlotahorg.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: sullos horgasztortenetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »