A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA

Honlapunk a Milotai Tiszavirág Horgászegyesület életéről, kapitális fogásokról szól 100 oldalon keresztül, melyet az aktuális eseményekkel, fogásokkal folyamatosan bővítünk

TOVÁBBI KAPITÁLIS FOGÁSOK

2.jpg
Ezt a 19.5 kg-os harcsát Török Géza, egyesületünk egykori halőre fogta 2000-ben. Azóta a legnagyobb kifogott harcsa 10 kg-os volt. Viszont sok olyan eset történt, mikor a megakasztott harcsa faképnél hagyta a horgászt. Vajon mekkorák lehetnek a képen látható harcsának a testvérei?
 
m.jpg
 
 Ha nem sikerül harcsát fogni, egy ilyen 15 kg-os amur is megteszi!
 
 

 kep1.jpg

  Persze van, aki inkább süllőre vadászik!Ő ifj. Lukács Pál Magosligetről.

luk.jpg

Azonban, ha mégis becsúszik egy 20 kg-os amur (bár azt mondják, volt az 25 is!), azt sem bánja! (Elnézést kérünk a képminőségért, de emiatt azt hiszem kár lett volna kihagyni.) Pali esküszik arra, hogy az ilyen amurokat már csak max. 0.20-as zsinórral (monofillal horgászik!) és pici horoggal (nála ez 14-es körüli!) lehet becsapni, és a partközelben 4-5 m-re teszi ezt úszóval főként nyáron 21.30-24.00. óra között teszi ezt minden nap, de van, mikor ráhúz egy kicsit, ha a mindig vele lévő édesapja id. Lukács Pál ezt engedi. Öccse Miki inkább a hajnali órákat kedveli, de sokszor kisérletezik - eredménnyel - a nap minden szakában. 

Természetesen mindez csak porszemnyi ízelítő a csodálatos fogásokból,mivel időigényes dolog képeinket felrakni, de folyamatosan, napias szinten  fogjuk bővíteni honlapunkat, hogy látogatóink megismerhessék, mi vár rájuk, ha valamikor ők, vagy horgász barátaik, rokonaik idelátogatnak. Mivel ezen weboldal hossza véges, ezért újabb menüpontokban, fajtánként mutatjuk be kapitális fogásainkat.

Nem mondjuk mi sem azt, hogy ha bárki bármikor idejön, ilyen fogásokban lesz része, mivel a horgászat nem cirkuszi mutatvány, de akik járatosak a horgászat tudományában nálunk nem fognak csalódni, de akik egyszerűen csak egy csodálatos tájon szeretnének kikapcsolódni szép, tiszta környezetben, azok sem fognak csalódni, mint ahogy nem csalódott még senki, aki hozzánk ellátogatott, hiszen a tavunk léte eleve egy ember alkotta természeti csoda, amely állandóan frissülő kristálytiszta vízzel rendelkezik.

Napsütéses időben nyáron a déli-délutáni órákban a tó északi oldaláról (az almáskert felől) a nem horgász ember számára is szemet gyönyörködtető látvány, amint a méteres (nem elírás: méteres!) nagyságú halak bandába verődve százával napoznak a vízen. Természetesen valamennyire a déli oldalról is lehet látni őket, de a fényviszonyok, a Nap állása miatt ez az északi oldalról sokkal inkább jól látható, élvezhetőbb.

 17.jpg

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 55
Heti: 109
Havi: 721
Össz.: 204 678

Látogatottság növelés
Oldal: További kapitális fogások
A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA - © 2008 - 2019 - mlotahorg.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: sullos horgasztortenetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »