A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA

Honlapunk a Milotai Tiszavirág Horgászegyesület életéről, kapitális fogásokról szól 100 oldalon keresztül, melyet az aktuális eseményekkel, fogásokkal folyamatosan bővítünk

NAPIJEGYES VENDÉGHORGÁSZOK ÉLMÉNYEI

74.jpg

A kép közepén Nagy László (kezét napellenzőként használja)  régi főiskolai osztálytársam, barátom egy szép májusi délutánon   érkezett hozzánk megyénk egyik távoli pontjáról népes kis csapatával megnézni, milyen is a Milotai Süllős Tó.

72.jpg

Pár másodperc alatt otthon érezték magukat, ami a praktikusan kialakított horgászhelyemen, a nyugodt, tiszta, természetes környezetben nem volt nehéz.

73.jpg

Nagyon örültek még egy ilyen kis sügérnek is. A magam példáján tudom, mit jelent ez, hiszen engem is lenyűgöz a különböző horgász tv csatornák nyújtotta számos fogási élmény, de mindaz meg sem közelíti azt személyes élményt amelyet akár egy ilyen kishal fogása is okoz! Nem is maradt el a fényképezés!

75.jpg

A horgászat nem cirkuszi mutatvány ugyan, de mégis hatalmas és kellemes meglepetések érhetik az embert, mint pl. ez a 6 kg-os nyúrga ponty. Ebben még én sem reménykedtem, mert jószerével akkor még el sem kezdtem a horgászatot, idő hiányában 3 héttel azelőtt jártam ott utoljára.

76.jpg

Nagy becsben is volt tartva ez a gyönyörű, hibátlan nyúrga, az sem számított, hogy a farka ifjú horgászunk nadrágján pihent, és a polo sem maradt a haltól szárazon! A kis csapatnak annyira megtetszett a váratlan zsákmány, hogy magukkal vitték, de nem halászlé lett belőle, hanem egy kissebb tó lakója, és még most is vidáman él!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 55
Heti: 84
Havi: 696
Össz.: 204 653

Látogatottság növelés
Oldal: Napijegyes vendéghorgászok élményei
A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA - © 2008 - 2019 - mlotahorg.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: sullos horgasztortenetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »