A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA

Honlapunk a Milotai Tiszavirág Horgászegyesület életéről, kapitális fogásokról szól 100 oldalon keresztül, melyet az aktuális eseményekkel, fogásokkal folyamatosan bővítünk

AUGUSZTUS: AMUROK ELŐRE!

Bár még előző oldalunkon fogunk közölni néhány júliusi képet (reméljük megérkeznek közben a 20 kg. feletti pontyról és egyéb szép halakról készült képek is!), kezdjük meg az augusztust. mint a címből is kiderül, augusztusban elsősorban az amurok tettek ki magukért. Szériaszámban jöttek a 2-3 kg-os amurok, ami így kimondva (leírva) nem hangzik nagy számnak, de bizony megdobogtatja a horgászszíveket, főleg akkor, mikor "kapástalan" időszakok vannak.

Sajnos nagyon sok fogásról nem rendelkezünk még képpel, de íme egy szép amur, amit id. Lukács Pál magosligeti horgász fogott a Milotai Süllős Bányatavon 2011.08.11-én:

2011.08.11._003.jpg

Ha nyár közben gyengül is a halak kapókedve, Paliék azt mondják: "Majd gyengemálékor fognak kapni". (errefelé nem a kukoricadara, hanem a kukorica népies neve a málé). Ez esetben  is így történt: a "gyengemáléval" etetett helyre vetette be a horgász a csemegekukoricával felcsalizott fenekezező szerelését. Az amur 5 percen belül megtalálta a csalit, és heves küzdelem után sikerült csak partra emelni, súly:3,8 kg.

Gratulálunk a szép fogáshoz!

Rövidesen folytatjuk!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 55
Heti: 94
Havi: 706
Össz.: 204 663

Látogatottság növelés
Oldal: Augusztus:Amurok Előre!
A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA - © 2008 - 2019 - mlotahorg.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: sullos horgasztortenetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »