A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA

Honlapunk a Milotai Tiszavirág Horgászegyesület életéről, kapitális fogásokról szól 100 oldalon keresztül, melyet az aktuális eseményekkel, fogásokkal folyamatosan bővítünk

       KÉPEK MINDHÁROM TAVUNKRÓL II.

100.jpg

Ez még mindig a középső tavunk egy másik szögből, itt a csukahorgászok számára biztosan sokatsejttetően látszik bal oldalon a kis szigeteket alkotó gyékénymező. A tó szélein kb. 2-3 m. szélességben éppen annyi hínár szokott lenni, amennyi ideális: lehet akár pergetni is, de a csuka is jól el tud bújni, ezért kedvelt tartózkodási helye. Persze ezenkívül mindenféle hal megtalálható ebben a vízünkben is. Három éve fogtak itt 11 kg-os harcsát, tavaly pedig 10 kg. feletti pontyot, és innen nem bírják kifogni horgászaink a legalább 10 kg feletti csukát sem, aki eddig mindenkit megtréfált.

101.jpg

Ez pedig a legkisebb tavunk, az úgynevezett Ivadéknevelő. Ez a középső tavunkkal van közvetlen összeköttetésben. Ez is kiváló csukás vizünk, legalább annyira érdemes itt próbálkozni, mint a középső vízen. A két kissebbik tavunkon nincsenek sem megvásárolt, sem pedig foglalt helyek, tehát bárki, bárhol letelepedhet, vagy cserkészheti be a két tó teljes terültén a halakat. Az átlagmélység itt sem rossz: 2m-es!

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 42
Tegnapi: 55
Heti: 121
Havi: 733
Össz.: 204 690

Látogatottság növelés
Oldal: Képek mindhárom tavunkról II.
A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA - © 2008 - 2019 - mlotahorg.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: sullos horgasztortenetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »