A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA

Honlapunk a Milotai Tiszavirág Horgászegyesület életéről, kapitális fogásokról szól 100 oldalon keresztül, melyet az aktuális eseményekkel, fogásokkal folyamatosan bővítünk

FRISS FOGÁSOK TELEPÍTÉS UTÁN I.

Amint ígértük, beszámolunk a 2011.03.22-i 20 q hal telepítése utáni fogási eredményekről. A  telepítés miatt elrendelt általános horgászati tilalom 2011.03.30.06.00. órakor feloldódott. Voltak néhányan, akik már a tilalom feloldásának percében bevetették horgászkészségüket. A nap folyamán 15-20 horgásztársunk próbált szerencsét. Ez a viszonylag kis létszám annak tudható be, hogy sokan nem váltották még az engedélyüket, valamint a szerda, mint munkanap is szerepet játszott ebben. Mindennek, és a kora tavaszi- még kissé hűvös idő  ellenére többen lettek újabb horgászélménnyel gazdagabbak. 

 103.jpg

 12.30-kor így görbült Varga Gusztáv botpaládi horgász botja egy szép kapás után.

105.jpg

Nem adta könnyen meg magát ez a jó erőben lévő tőponty, csak többszöri próbálkozás után sikerült a felszínre hozni, de aztán következett a mesteri szákolás!

106.jpg

 Íme az eredmény! Gratulálunk!

107.jpg

Méréskor a mérleg 4,1 kg-ot mutatott. Egy órával azelőtt egy nagy amur viccelte meg Guszti bácsit úgy, hogy a kapásjelzőjét teljesen felvágta, -amúgy amurosan - majd harapott. "Egy nagy amur volt" mondta Guszti bácsi, aki fogott már 8 kg-os amurt, tehát tudja, milyen az, amelyik attól nagyobb. A "töves" után volt még egy kapása Guszti bácsinak: "teljesen felvitte, mégsem lett meg". Mindez egy 4 órás horgászat eredménye volt, nem rossz az éves első horgászatnak így  kora tavasszal!

Guszti bácsin kívül a milotai Balogh Attilam is ugyanilyen tőpontyot fogott, de arról "lemaradtunk".  Jó jel, hogy a "régebbi" pontyok is kaptak, mert ez azt jelenti, hogy a friss telepítés megmozdította a teljes halállományt, ami azt jelenti, hogy rövidesen kapitális fogások következnek. Napijegyeseink közül hárman fogtak friss telepítésű pontyot.

Érdekesség, hogy a várt úszós vízközti kapások helyett többnyire fenekező készségre kaptak többnyire a halak. A csali minden esetben kukorica volt.

FOLYTATÁS A KÖVETEZŐ OLDALON!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 55
Heti: 131
Havi: 743
Össz.: 204 700

Látogatottság növelés
Oldal: Friss fogások telepítés utánI.
A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA - © 2008 - 2019 - mlotahorg.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: sullos horgasztortenetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »