A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA

Honlapunk a Milotai Tiszavirág Horgászegyesület életéről, kapitális fogásokról szól 100 oldalon keresztül, melyet az aktuális eseményekkel, fogásokkal folyamatosan bővítünk

SZEPTEMBERI FOGÁSOK

Kissé késve érkeztek meg a szeptemberi fogások, de megérkeztek. Természetesen nem kapunk képet valamennyi fogásról, sőt éppen ellenkezőleg: kevés fogást sikerül megörökíteni, és pláne honlapunk számára megszerezni. Ebben szerepet játszik az is, hogy sokan nem szívesen árulják el fogásaikat, mivel úgy vélik, vége lenne  a nyugodt horgászatnak. Lehet, hogy van benne valami! Nemrég értesültünk pl arról, hogy egyik horgászunk két évvel ezelőtt 12 kg-os süllőt fogott a Milotai Süllős Bányatavon. 

Szeptember az időjárás szempontjából a meghosszabbított augusztus volt. Pontyok és amurok jöttek vegyesen, igaz "meg kellet dolgozni" egy-egy kapásért. Halaink ugyanis a hosszú forróság miatt termelődött nagy mennyiségű algát, és az egyéb természetes táplálékokat részesítették előnyben a horgászok által felkínált csalik helyett.

A lenti képen látható 5,8 kg-os tőponty viszont nem tudott ellenállni Kálló Attila sonkádi napijegyes horgász bojlijának.

5-os_toponty.jpg

6-os_nyurga.jpg

Én azért maradtam a kukorica csalinál, amivel többek között ezt a fenti 6,5 kg-os nyúrgát fogtam.

Rövidesen folytatjuk ezt az oldalt, mivel egy 20 kg. feletti ponty fog érkezni!

204.jpg

Íme: már meg is érkezett! Igaz 2012.02.06. van, de jó emlékezni erre a 20,4 kg-os tőponty fogására, amelyet még 2011. szeptemberében sikerült "megütnie" ifj. Daniló László tiszabecsi horgásznak bojlival a Milotai Süllős Bányatavon!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 44
Tegnapi: 31
Heti: 75
Havi: 1 218
Össz.: 203 285

Látogatottság növelés
Oldal: Szeptemberi fogások
A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA - © 2008 - 2018 - mlotahorg.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: sullos horgasztortenetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »