A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA

Honlapunk a Milotai Tiszavirág Horgászegyesület életéről, kapitális fogásokról szól 100 oldalon keresztül, melyet az aktuális eseményekkel, fogásokkal folyamatosan bővítünk

ÓRIÁSHARCSA, ÉS EGYÉB SZÉP FOGÁSOK

90.jpg

Igaz, még 2005-ben történt, de még most is szép emlék ez a 205 cm-es, 41 kg-os harcsa a tiszakóródi Bartha Jánosnak (Versenyeink III. o-n szerepel), aki barátjával csónakból Tiszakóródnál a Tiszán fogta egy nyári vasárnap 13.00. óra körül. Módszerük: kuttyogtatás közben rapalázás: Jancsi egy piros-fehér színű, vízközti rapalája tetszett meg a harcsának.

91.jpg

Kovács Sándor, magosligeti horgász - "Harcsáink" oldalon szerepel - szép pontyokat is szokott fogni. Szeret úszóval jó messze dobni, ilyenkor a vízfelszín közeli régiókat vallatja, de a nagyobb pontyai fenekező szerelésre jöttek, többnyire pellettel csalizik. Volt, aki megkérdezte tőlem, hogy: én  mit teszek a botra? Habozás nélkül megmondtam az igazat: orsót, mindig csak orsót!

 92.jpg

93.jpg 

Kicsit homályos a kép, de ez egy még szebb tőponty. 

 94.jpg

Simon Csaba nagymester, régi tiszai horgász, főként a szatmárcsekei rész jó ismerője számtalan 10 kg. feletti amurt és pontyot fogott ott, és persze a kapitális harcsák sem mennek nála szenzációszámba. De tavunkon sem panaszkodhat: fogott már 10 kg-on felüli pontyokat, és 10 kg-os harcsát is.  Nekem közvetlen szomszédom, így sokat tanultam tőle. A kép készítése előtt éppen füvet nyírtam a horgászhelyemen (látszik a vizen is), ez idegesíthette a képen látható süllőt, mert az úszós készséggel felkínált konzervkukoricát vette fel.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 55
Heti: 87
Havi: 699
Össz.: 204 656

Látogatottság növelés
Oldal: Óriásharcsa és egyéb szép fogások
A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA - © 2008 - 2019 - mlotahorg.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: sullos horgasztortenetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »