A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA

Honlapunk a Milotai Tiszavirág Horgászegyesület életéről, kapitális fogásokról szól 100 oldalon keresztül, melyet az aktuális eseményekkel, fogásokkal folyamatosan bővítünk

VERSENYEINK I.

Minden évben egyre növekvő népszerűséggel rendezzük meg versenyeinket, amelyek eredményességét a versenyek előtti haltelepítésekkel, értékes díjakkal (tesztlap kitöltés is van, így egyik díj sem tud "elveszni"), valamint ízletes halászlével és italellátással biztosítjuk. 2011-től éves versenyeinket Vass Endre Emlékversenynek nevezzük a 2010-ben közülünk eltávozott Endre bácsi tiszteletére, valamint sokéves áldozatos munkájának elismeréseként.

Mint a kezdőlapunkon is szerepel a 2007,2009,2010. (a 2010-esről külön van a leírás és a  képanyag!) évi horgászversenyek a Google-n keresztül tekinthetők meg "milotai tiszavirág" beírásával a Villantó Magazin hasábjain. Itt most az eddig nem szereplő, valamint a 2008-as versenyünkről képeinkről adunk közre néhányat.

 46.jpg

Horgász szem számára sokat sejttető vízrenyúló fűzfa bokrok, vízből kiálló gyökerek fokozzák az izgalmakat, amit tovább tetéz a majdnem síma víztükör.

48.jpg

A tiszabecsi Kálló Bandika minden évben azt várja, hogy mikor lesz már a horgászverseny! Nem is eredménytelenül, mert mindig sikerül első, vagy második helyezést elérnie. Úgy tűnik ő is fanatikus horgász lett, mint az előtérben ülő apukája, és nagypapája is, akik szintén Andrások. Ő mondta a 2009-es versenyünkön, mikor megfogta élete első pontyát, hogy: "Apu elfáradt a hal, de elfáradtam én is!"

49.jpg

Vass Endre bácsival ellenőrizzük,  a két üstben rotyogó halászlevet.

50.jpg 

Jól esik közben a már-már beérő munka gyömölcsére koccintani Endre bácsival!

 55.jpg

Itt (jobbra) Balogh Zoltán tiszabecsi horgász töri a fejét a tesztlapon, mellette Makai Géza (szintén tiszabecsi, ráadásul tiszai horgász) szurkol, akit barátai (mint én is)  nemes egyszerűséggel csak Rex Hunt-nak szólítanak. Ő ott volt akkor is, amikor a Tiszán egy hatalmas harcsával megütköztem, erről is rövidesen beszámolok! 

Folytatás újabb oldalunkon (következő menüpont)!

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 55
Heti: 99
Havi: 711
Össz.: 204 668

Látogatottság növelés
Oldal: Versenyeink I.
A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA - © 2008 - 2019 - mlotahorg.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: sullos horgasztortenetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »