A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA

Honlapunk a Milotai Tiszavirág Horgászegyesület életéről, kapitális fogásokról szól több, mint 100 oldalon keresztül, melyet az aktuális eseményekkel, fogásokkal folyamatosan bővítünk

VERSENYEINK I.

Minden évben egyre növekvő népszerűséggel rendezzük meg versenyeinket, amelyek eredményességét a versenyek előtti haltelepítésekkel, értékes díjakkal (tesztlap kitöltés is van, így egyik díj sem tud "elveszni"), valamint ízletes halászlével és italellátással biztosítjuk. 2011-től éves versenyeinket Vass Endre Emlékversenynek nevezzük a 2010-ben közülünk eltávozott Endre bácsi tiszteletére, valamint sokéves áldozatos munkájának elismeréseként.

Mint a kezdőlapunkon is szerepel a 2007,2009,2010. (a 2010-esről külön van a leírás és a  képanyag!) évi horgászversenyek a Google-n keresztül tekinthetők meg "milotai tiszavirág" beírásával a Villantó Magazin hasábjain. Itt most az eddig nem szereplő, valamint a 2008-as versenyünkről képeinkről adunk közre néhányat.

 46.jpg

Horgász szem számára sokat sejttető vízrenyúló fűzfa bokrok, vízből kiálló gyökerek fokozzák az izgalmakat, amit tovább tetéz a majdnem síma víztükör.

48.jpg

A tiszabecsi Kálló Bandika minden évben azt várja, hogy mikor lesz már a horgászverseny! Nem is eredménytelenül, mert mindig sikerül első, vagy második helyezést elérnie. Úgy tűnik ő is fanatikus horgász lett, mint az előtérben ülő apukája, és nagypapája is, akik szintén Andrások. Ő mondta a 2009-es versenyünkön, mikor megfogta élete első pontyát, hogy: "Apu elfáradt a hal, de elfáradtam én is!"

49.jpg

Vass Endre bácsival ellenőrizzük,  a két üstben rotyogó halászlevet.

50.jpg 

Jól esik közben a már-már beérő munka gyömölcsére koccintani Endre bácsival!

 55.jpg

Itt (jobbra) Balogh Zoltán tiszabecsi horgász töri a fejét a tesztlapon, mellette Makai Géza (szintén tiszabecsi, ráadásul tiszai horgász) szurkol, akit barátai (mint én is)  nemes egyszerűséggel csak Rex Hunt-nak szólítanak. Ő ott volt akkor is, amikor a Tiszán egy hatalmas harcsával megütköztem, erről is rövidesen beszámolok! 

Folytatás újabb oldalunkon (következő menüpont)!

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 57
Tegnapi: 27
Heti: 57
Havi: 666
Össz.: 194 676

Látogatottság növelés
Oldal: Versenyeink I.
A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA - © 2008 - 2018 - mlotahorg.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: harcsas horgasztortenetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »