A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA

Honlapunk a Milotai Tiszavirág Horgászegyesület életéről, kapitális fogásokról szól 100 oldalon keresztül, melyet az aktuális eseményekkel, fogásokkal folyamatosan bővítünk

2012. JÚNIUSI FOGÁSOK

Már augusztus vége van, de még csak most tudunk feltenni néhány képet korábbi fogásainkról elsősorban az idő hiánya miatt. Összességében az a tapasztalat, hogy fogási lehetőségeink a tavalyiaknak megfelelőek, így bárki tájékozódhat honlapunk elmúlt évi fogásokról készült anyagából, hogy milyen fogás vár nálunk a horgászokra.

Egy rendkívül örvendetes dolgot viszont megemlítek: horgászvizünket egyáltalán nem sínylette meg a hosszantartó nagy meleg. Kb. 70 cm-rel van lentebb, mint a tavaly ilyenkori vízállás, de még így is 4 m. körüli átlagos vízmélységgel rendelkezünk. Talán a tavalyi amur telepítésünknek is köszönhetően csak nyomokban lehet látni zöld algát a meder alján, 1-2 mm vastagságban, vizünk pedig továbbra is kristálytiszta, halaink éjszakánként óriási hancúrozást vágnak le, öröm nézni és hallgatni, igaz kapókedvük még nem az igazi, amely feltehetően a sok természetes tápláléknak köszönhető.

balogh_attila.jpg

Balogh Attila, milotai horgász egy "szokványos" potykával.

2012.07.08._054.jpg

Kovács Sándor magosligeti horgász fogta úszós készséggel ezt a szép amurt - leginkább ilyeneket lehet fogni, de van sok 30 kg feletti amur is nálunk, de őket már nehezebb becsapni.


201207.01._006.jpg


Simon Csaba kölcsei horgász látható itt egy 3-as tükrössel, ő még a további pontyokon kívül három hét alatt 9 amurt fogott 1,5Kg-5kg-osig.

2012.06.27._099.jpg

Itt pedig egy bő 2 kg-os ponty mellé még 3 db. hasonló nagyságú dévér is került Csaba szákjába.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 51
Tegnapi: 31
Heti: 82
Havi: 1 225
Össz.: 203 292

Látogatottság növelés
Oldal: 2012. Júniusi fogások
A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA - © 2008 - 2018 - mlotahorg.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: sullos horgasztortenetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »